Během našich kurzů v Konírně vám ukážeme jak na to.
Pečení je naše vášeň. Neustále experimentujeme s italskými řemeslnými moukami i domácím kváskem, znovuobjevujeme původní italské receptury, aby naše pečivo bylo ještě chutnější, zdravější a voňavější. A rádi se dělíme o naše dovednosti a zkušenosti se všemi, kteří z vůně čerstvě upečeného chleba, pizzy nebo crostaty doslova šílí, stejně jako my. Proto se i letos můžete těšit na další sérii pekařských kurzů ve smíchovské Konírně, kde vás naši maestři naučí péct jako Italové.
Všechny kurzy budou probíhat od 16 h v Konírně the italians, Strakonická 948/1, Praha 5-Smíchov.
Počet míst je omezený, proto si své místo u válu nezapomeňte včas rezervovat zde.
Těšíme se na vás!
4.11. Italské pečivo a domácí kvásek s římským maestrem Fabriziem - ZRUŠENO
V našem prvním letošním pekařském kurzu se podíváme pod ruce jednomu z nejlepších římských pekařů, Fabriziovi Francovi, který vám prozradí tajemství vzniku voňavého, nadýchaného a křupavého italského pečiva. Ukáže vám, jak připravit vlastní kvásek a společně se naučíte vyrábět několik druhů italského pečiva. Součástí kurzu je welcome drink a občerstvení, abyste měli na to pečení dost sil. Z kurzu si, vedle vlastnoručně upečeného pečiva, odnesete recepty, těsto na chléb a vlastní kvásek – základ vašeho dalšího domácího pečení.
5.12. Italské vánoční cukroví
Začátkem prosince Konírnu rozvoníme italským vánočním cukrovím, kterého vás naučíme péct hned několik druhů. Chybět nebude občerstvení, o sváteční atmosféru se postará vánoční panettone či voňavý svařák a vlastnoručně napečené cukroví si samozřejmě odnesete s sebou domů spolu s recepty.