Novinky & Akce

Sezóna sicilských pomerančů začala

Právě teď u nás najdete šťavnaté pomeranče lokálních odrůd Tarocco, Moro a Lampso.

Přečíst
tržnice, restaurace, otevírací doba, the italians
14.1. v Tržnici končíme výjimečně už ve 21 h

V úterý 14.1. bude mít naše smíchovská restaurace otevřeno pouze do 21 h.

Přečíst
tematická večeře Sardegna, jak ji neznáte, Tamara Zanellato, La Contralta
Sardegna, jak ji neznáte

Tematická večeře 29.1.2025 od 19 h v Konírně

Přečíst
ryby a mořské plody na sváteční stůl
Čerstvá zásilka ploutví, chapadel, klepet a mušlí na sváteční stůl je tu

Přijďte si k nám na Smíchov vybrat svého favorita, se kterým strávíte štědrovečerní večeři

Přečíst
sváteční otevírací doba
Sváteční otevírací doba

Dveře máme otevřené a objednávky doručujeme i na Štědrý den!

Přečíst
Originální a chutné italské dárky, které zvládnete i na poslední chvíli
Originální a chutné italské dárky, které zvládnete i na poslední chvíli

Věděli jste, že na našem e-shopu pohodlně pořídíte nejenom obsah lednice, pohoštění na párty, ale i originální dárky s příběhem?

Přečíst
sýr Bettelmatt, Alpe Regina, Gabriele Scilligo
Bettelmatt, klenot alpských pastvin, konečně v Praze

Jedinečný sýr z údolí Ossola vyráběný v ultra limitované produkci po ročním čekání opět v našich pultech i na e-shopu!

Přečíst
olio novello, extra panenský olivový olej
Sezóna olivového oleje Novello začala!

Nejcennější extra panenský olivový olej z první letošní sklizně právě dorazil do Prahy.

Přečíst
Tematická večeře Vitello & Nebbiolo, Massimo Camia, the italians..
3.12. Vitello & Nebbiolo

Poslední letošní tematická večeře v podání šéfkuchaře Massima Camii a vinařství Elio Grasso.

Přečíst
e-shop the italians
Dnes objednáte, dnes přifrčíme

Nakupujte on-line na našem e-shopu, nově s doručením v ten samý den

Přečíst
Laco Deczi, tržnice the italians
5.11. Laco Deczi v Tržnici

Legendární trumpetista Laco Deczi & kapela Celula New York na Smíchově

Přečíst
Dejvice, the italians
6.10. v Dejvicích otevřeno 9-17

Pozor, pozor, v neděli počítáme, a proto máme otevřeno jenom do 17 h!

Přečíst
Sicilia, the italians, rosticceria
Sicilia Sicilia Sicilia

veselý sicilský večírek v Kavárně

Přečíst
tematická večeře Abruzzo, the italians
Abruzzo Abruzzo Abruzzo

tematická večeře v Konírně

Přečíst
 Ghiandaia
Nová piemontská farma v našem sortimentu

Azienda agricola biologica Ghiandaia

Přečíst
kurzy pečení, italské pečivo, italský chléb, řemeslné pečivo
Pojďte se naučit péct jako Italové

Během našich kurzů v Konírně vám ukážeme jak na to.

Přečíst
degustace ve vinotéce, the italians
Degustace už jsou nadohled!

Komorní degustace ve vinotéce jsou zpět. Startujeme už 2.10.

Přečíst
ne plýtvání
Řekněte s námi NE plýtvání

Vyhazovat jídlo není náš styl, proto jsme spojili síly s platformou Too Good To Go.

Přečíst
Cornarea & Marc Lanteri, tematická večeře
Cornarea & Marc Lanteri: Piemontská skoro vege večeře

První poprázdninová tematická večeře je tady!

Přečíst
barraco, naturální vína, sicílie
Barraco – skutečná řemeslná divočina ze Sicílie

Nová naturální 100% autentická vína ze západního pobřeží Sicílie právě doputovala do Prahy.

Přečíst
Ruoto Siciliano, pečivo nové generace, nemodifikované odrůdy
Pečivo nové generace z čisté půdy a ze starých odrůd

Ruoto Siciliano, Ciabatta Antica a La Ghiandaia, tři nové přírůstky z původních nemodifikovaných odrůd obilí.

Přečíst
alpeggio, lavarone, millegrobbe, trentino
Psst, nerušit, na alpeggiu už zase dojí

Po roce čekání naši sýraři z hor vyhnali svá stáda až úplně nahoru, na pastviny alpeggio, aby tu vyráběli unikátní sezónní aromatické sýry.

Přečíst
pusole, vermentino, sardinie
Pusole – bio vína ze Sardinie

Do našich regálů právě dorazila nová naturální vína ze Sardinie.

Přečíst