Novinky & Akce

Laco Deczi, tržnice the italians
5.11. Laco Deczi v Tržnici

Legendární trumpetista Laco Deczi & kapela Celula New York na Smíchově

Přečíst
Dejvice, the italians
6.10. v Dejvicích otevřeno 9-17

Pozor, pozor, v neděli počítáme, a proto máme otevřeno jenom do 17 h!

Přečíst
Sicilia, the italians, rosticceria
Sicilia Sicilia Sicilia

veselý sicilský večírek v Kavárně

Přečíst
tematická večeře Abruzzo, the italians
Abruzzo Abruzzo Abruzzo

tematická večeře v Konírně

Přečíst
 Ghiandaia
Nová piemontská farma v našem sortimentu

Azienda agricola biologica Ghiandaia

Přečíst
kurzy pečení, italské pečivo, italský chléb, řemeslné pečivo
Pojďte se naučit péct jako Italové

Během našich kurzů v Konírně vám ukážeme jak na to.

Přečíst
degustace ve vinotéce, the italians
Degustace už jsou nadohled!

Komorní degustace ve vinotéce jsou zpět. Startujeme už 2.10.

Přečíst
ne plýtvání
Řekněte s námi NE plýtvání

Vyhazovat jídlo není náš styl, proto jsme spojili síly s platformou Too Good To Go.

Přečíst
Cornarea & Marc Lanteri, tematická večeře
Cornarea & Marc Lanteri: Piemontská skoro vege večeře

První poprázdninová tematická večeře je tady!

Přečíst
barraco, naturální vína, sicílie
Barraco – skutečná řemeslná divočina ze Sicílie

Nová naturální 100% autentická vína ze západního pobřeží Sicílie právě doputovala do Prahy.

Přečíst
Ruoto Siciliano, pečivo nové generace, nemodifikované odrůdy
Pečivo nové generace z čisté půdy a ze starých odrůd

Ruoto Siciliano, Ciabatta Antica a La Ghiandaia, tři nové přírůstky z původních nemodifikovaných odrůd obilí.

Přečíst
alpeggio, lavarone, millegrobbe, trentino
Psst, nerušit, na alpeggiu už zase dojí

Po roce čekání naši sýraři z hor vyhnali svá stáda až úplně nahoru, na pastviny alpeggio, aby tu vyráběli unikátní sezónní aromatické sýry.

Přečíst
pusole, vermentino, sardinie
Pusole – bio vína ze Sardinie

Do našich regálů právě dorazila nová naturální vína ze Sardinie.

Přečíst